Over mij

Erwin is Inforwijzer. Samen met een netwerk aan professionals werk ik aan websites. Klanten variëren van kleine zelfstandigen, projecten, werkgroepen, verenigingen tot grote organisaties en de overheid.

De kracht van Inforwijzer is dat Erwin precies dat doet wat hij leuk vindt. Dat maakt hem betrokken zoals je zelden ziet.

Erwin en websites

Techniek met de paplepel ingegoten ziet Erwin geen andere keus dan een technische studie. Het wordt elektronica en infomatietechniek. Na zijn studie werkt hij als productontwikkelaar en verbaast zich erover hoe weinig hij werkelijk geleerd heeft over het echte werk. Zelfstudie voegt meer toe en maakt hem een echte autodidact.

"Op die momenten dat anderen nieuws of social media checken zoek ik naar iets waar waar ik meer over wil weten :-)"

Na een succesvolle carrière als kwaliteitsmanager, security-manager en organisatieadviseur besluit hij terug te keren naar de techniek. In 2010 start Erwin samen met zijn partner Ingrid de VOF Inforwijzer. De overname van Uw Dierenarts geeft de zaken een vliegende start. De keuze voor een goed content management systeem als basis voor alle websites is snel gemaakt. De modulaire opbouw en volwassen community laat Erwin kiezen voor Drupal. Tot op heden zou Erwin geen ander systeem willen.

"Alles wat ik met websites wil doen kan met Drupal, en nog heel goed ook. Voor mij is er geen alternatief. De huidige versie 8 van Drupal biedt het beste dat er is. Het vraagt wel veel kennis om meerdere Drupal 8 sites goed te exploiteren. Het is mijn uitdaging om het beste CMS beschikbaar te maken voor mijn klanten tegen een redelijke prijs."

Als Erwin niet met techniek bezig is, dan is hij samen met Ingrid, de paarden en honden op zoek naar mooie belevingen.

Achtergrond
Titel

Wil je op de hoogte blijven?

Tekst

Wij versturen een nieuwsbrief als we iets interessants te vertellen hebben.

Titel

Wat anderen over Inforwijzer zeggen

Tekst

"Erwin heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en een hele mooie, duidelijke website gemaakt. De inzet en betrokkenheid van Erwin is iets wat je nog maar zelden tegenkomt bij bedrijven. Wij zijn erg blij met de nieuwe site!"

Maaike Smit, Praktijkmanager Dierenartsenpraktijk Laakkwartier