IT support voor projecten

Wordt het IT beheer in je project te lastig om zelf te doen?

Heb je hulp nodig bij goede bescherming van persoonsgegevens?

Inforwijzer biedt project IT support voor documentbeheer, e-mail en websites en helpt bij het voldoen aan de AVG

Documentbeheer

Naarmate het aantal projectmedewerkers toeneemt wordt verantwoord documentbeheer belangrijker.

Inforwijzer helpt je met het kiezen van een geschikte applicatie, de inrichting en neemt het applicatiebeheer op zich. Bijvoorbeeld Dropbox for Business of Office365.

E-mail

Een goed werkende e-mail omgeving is cruciaal in een project. Met meerdere e-mail gebruikers in het project zul je steeds vaker vragen krijgen over het instellen of dat iets niet goed werkt.

Inforwijzer helpt je een goede e-mail dienst te kiezen die past bij je project, verzorgt de inrichting en neemt het beheer op zich.

Privacy

Tegenwoordig zal elke organisatie zich wel bewust zijn van haar verplichting om de bescherming van persoonsgegevens goed te regelen. Maar hoe zit dat met jouw project? Ook als project heb je de plicht zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens.

Inforwijzer helpt je met het opzetten van een privacy beleid en register van verwerkingsactiviteiten. En als je wil pakken we de rol van privacy manager op. We zorgen voor bewustwording binnen het project team en voeren periodiek checks uit. En als het nodig is voor een specifieke activiteit voeren we een gegevensbeschermingseffectbeoordeling of data protection impact assessment (DPIA) uit.

Wat kost het?

Dat hangt af van de IT en privacy uitdagingen in het project. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we die met elkaar en komen zo tot een inschatting van onze inzet en kosten. We verrekenen onze inzet op basis van werkelijk gemaakte uren tegen € 70,- per uur.

Wil je meer weten?

Neem contact op

Inforwijzer is een Microsoft Partner.

Image
Microsoft partner