Websites

Wat er ook gebeurt, met onze websites ben je klaar voor de toekomst!

Start met een eenvoudige website tegen beperkte kosten,
Groei mee met de behoeften van je onderneming.

Elke website van Inforwijzer is een Drupal website. Drupal is een veel gebruikt en zeer geavanceerd content management systeem. Vergeleken met het bekende Wordpress kun je met Drupal verder gaan waar Wordpress stopt. Met jouw Drupal website en onze ondersteuning zijn er geen grenzen meer. Laat de toekomst maar komen!

Onze website paketten

Kies één van deze pakketten die het beste past bij het doel van je website.

 

Wil je het net even anders? Dat hebben wij nou ook altijd...

Neem contact op

Een website op maat

Wil je een website op maat? Inforwijzer realiseert dat voor je.

We inventariseren samen met jou je wensen en brengen onze expertise in. Samen komen we tot een oplossing die optimaal is voor jouw bedrijf.

Wat kost een eigen website?

De kosten voor het maken van een eigen website kunnen enorm verschillen. Bekijk onze website paketten voor initïele en periodieke kosten.

Hoe lang gaat een website mee?

Een website van Inforwijzer kan net zolang mee gaan als jij wil. Aan het CMS zal het niet liggen. Dat krijgt voortdurend updates. Zowel beveiligingsupdates als functionele updates. Het is aan jou om te bepalen welke nieuwe functies je wil gaan gebruiken in je website.

De vormgeving van een website kan op den duur niet meer bij de tijd passen. Bij een website van Inforwijzer is de vormgeving een afzonderlijk deel van het geheel. En kan dan ook heel goed aangepast of volledig vernieuwd worden.

Op die manier gaat je website voortdurend met de tijd mee.