Teksten en structuur

Een goede webtekst is geschreven voor de bezoeker. Respecteert het perspectief van de ander. Is overzichtelijk en handelingsgericht.  

Eenvoudige taal

We schrijven in eenvoudige taal, ook over ingewikkelde onderwerpen. We kunnen nieuwe content maken of bestaande teksten herschrijven en herstructureren. 

Wil je een vertaalslag maken van vakinhoudelijke, complexe informatie naar concrete, eenduidige content? Of van persoonlijke ervaringsverhalen naar algemene kennis? Dan ben je bij Inforwijzer aan het juiste adres.  

Logische structuur

Hoe breng je iemand zonder voorkennis snel op de juiste plek van je website? Naar informatie die praktisch en begrijpelijk is? In een medium waar je met één klik te veel je publiek kwijt bent?

Een goede structuur geeft je bezoeker houvast. Liefst met een heldere, logische indeling waarbij de leefwereld van de bezoekers het uitgangspunt is. Wij hebben veel ervaring met het structureren en presenteren van grote informatiebestanden, waarin bezoekers zonder voorkennis de juiste informatie moeten kunnen vinden. En die redactioneel goed te onderhouden zijn.

Wil je meer weten?

Neem contact op