Over ons

Erwin en Ingrid vormen de VOF Inforwijzer. Samen met een netwerk aan professionals werken zij aan websites en informatievoorziening. Klanten variëren van kleine zelfstandigen, projecten, werkgroepen, verenigingen tot grote organisaties en de overheid.

De kracht van Inforwijzer is dat Ingrid en Erwin precies dat doen wat ze leuk vinden. Dat maakt ze betrokken zoals je zelden ziet.

Erwin en websites

Techniek met de paplepel ingegoten ziet Erwin geen andere keus dan een technische studie. Het wordt elektronica en infomatietechniek. Na zijn studie werkt hij als productontwikkelaar en verbaast zich erover hoe weinig hij werkelijk geleerd heeft over het echte werk. Zelfstudie voegt meer toe en maakt hem een echte autodidact.

"Op die momenten dat anderen nieuws of social media checken zoek ik naar iets waar waar ik meer over wil weten :-)"

Na een succesvolle carrière als kwaliteitsmanager, security-manager en organisatieadviseur besluit hij terug te keren naar de techniek. In 2010 start Erwin samen met zijn partner Ingrid de VOF Inforwijzer. De overname van Uw Dierenarts geeft de zaken een vliegende start. De keuze voor een goed content management systeem als basis voor alle websites is snel gemaakt. De modulaire opbouw en volwassen community laat Erwin kiezen voor Drupal. Tot op heden zou Erwin geen ander systeem willen.

"Alles wat ik met websites wil doen kan met Drupal, en nog heel goed ook. Voor mij is er geen alternatief. De huidige versie 8 van Drupal biedt het beste dat er is. Het vraagt wel veel kennis om meerdere Drupal 8 sites goed te exploiteren. Het is mijn uitdaging om het beste CMS beschikbaar te maken voor mijn klanten tegen een redelijke prijs."

Als Erwin niet met techniek bezig is, dan is hij samen met Ingrid, de paarden en honden op zoek naar mooie belevingen.

Ingrid en toegankelijke informatie

Ingrid studeerde Nederlands en ging daarna aan de slag als redacteur bij het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn (NIZW). De wereld van zorg en welzijn heeft sindsdien altijd haar aandacht gehouden. 

Sinds ruim 10 jaar werkt zij als zelfstandig tekstschrijver en inhoudelijk adviseur voor onder meer het ministerie van VWS, Stichting Vanuit autisme bekeken, de werkgroep Wij zien je Wel, het CIZ en veel andere organisaties. Kijken vanuit verschillende perspectieven en ingewikkelde materie eenvoudig uitleggen zijn haar specialiteit, altijd vanuit de motivatie om echt te begrijpen waar het over gaat. 

In de afgelopen 10 jaar was Ingrid betrokken bij de opzet van bekende websites als Regelhulp.nl, Thuisarts.nl, Hoeverandertmijnzorg.nl en andere goed bezochte websites over zorg. Voor het ministerie van VWS beheert zij Dwangindezorg.nl en Informatielangdurigezorg.nl. 

Terwijl haar aandacht zich heeft verbreed naar inhoudelijke vraagstukken - bijvoorbeeld hoe mensen in complexe situaties de juiste zorg kunnen vinden, waarom mensen met een beperking nog altijd zo weinig inclusie ervaringen in onze samenleving - blijft het schrijven ook altijd haar hart houden.

Daarnaast is zij veel te vinden in de bossen en heide van de Veluwe, samen met de paarden en honden met wie Erwin en zij samenleven.

Achtergrond
Titel

Wil je op de hoogte blijven?

Tekst

Wij versturen een nieuwsbrief als we iets interessants te vertellen hebben.

Titel

Wat anderen over ons zeggen

Tekst

"Ingrid is een van die zeldzame mensen die een combinatie van gedegen kennis over hoe je kunt communiceren op een website en een goed gevoel voor technische mogelijkheden hebben. Ze is erg prettig om mee samen te werken en ze werkt erg snel. Ze weet hoe ze terugkoppeling moet geven aan ontwikkelaars in een project op een manier die mensen stimuleert om net dat beetje extra te doen."

Marijke Salters, Adviseur BFS, Logius

 

"Erwin heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en een hele mooie, duidelijke website gemaakt. De inzet en betrokkenheid van Erwin is iets wat je nog maar zelden tegenkomt bij bedrijven. Wij zijn erg blij met de nieuwe site!"

Maaike Smit, Praktijkmanager Dierenartsenpraktijk Laakkwartier